2008. március 30., vasárnap

Ismertető

A Guttmann illetve a mostani nevén a Mély tó 1970-es évek óta van az Újhegyi Hotgász Egyesület kezelése alatt a.
A tó a 10 kerületben kőbányán található meg az Újhegyi lakótelep szívében.
Megkőzelíthetősége Kőbánya Kispest metró állomásról Illetve az Őrstől a 85-ös busszal lehet a Tavas utcáig.






Napijegyet a tóparton a szivattyúháznál reggel 8-tól 11-ig.
Napijegy ára:
Felnőtt:3000ft
Ifi:1500ft
Külön házirendünk van ami felől lehet érdeklődni a tónál illetve ezen az oldalon. A vas mólón csak úszos módszerrel lehet horgászni illetve a szobor allati 2 kis stégre is ugyan ez a kitétel.
Tóra jellemző adotságok:
Tó területe körülbelül 1 hektár .
A víz mélysége átlagosan 6-8-m .
A meder akadomentes de néhol vannak kisebb nagyobb akadok .
Halfaunája gazdag, megtalálható halfajok: ponty,amur,búsa,harcsa,keszegfélék,kárász,csuka,süllő,feketesűgér, illetve a compó és márna állománnyal is rendelkezünk de ez a két halfaj egész évben tilalom alá van vonva nálunk.

A tó vezetése minden idén nyáron megrendezni a szokásos horgász versenyét erről az információ a tó körül plakáton szerepel illetve ezen az oldalon.



9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Persze sok mindenbe igazad van,de valami fertözés is van a vizbe mert döglenek a halak, sebesek meg stb stb.Amugy a vezetésnek rossz az üzletpolitikálya és még sorolhatnám.....talán a sok nyugdijas tag végett..lehetne itt egy pár dolgot alakitani.....

Névtelen írta...

Egyetértek az elöttem szolóhoz,és még megjegyezni sziveskedném a telepitést is,nem csoda hogy allig jár oda napijegyes horgász mert a 6.-honapos telepités igen csak karcsu,magas a napijegy ár is,nincs se toalett lehetőség, se semmi.Furcsa a horgász rend is.A megfelelő megoldás a problémára az elnőkség leváltása lenne.És uj vezertőségnek mérlegelni kellene a felmerülő problémákat és meg is oldani!!!!!!!addig gond lesz amig arra megy ki a játék hogy én ugy is megfogom az évi 26 pontyomat.....

Maximus írta...

Tisztelt Moderátor úr! Nem kellene törölni az irásaimat!

Tenni akarás..
Ahogy látom nincs itt nagy látogatottság vagy is ,kevés horgász társ netezik meg ilyesmi.Össze kellene fogni és olyan helyé tenni a tavat, amilyenek lenni.-e kellene.Borzalmas az állapot.Mi jobb a horgászoknak?az ha van egy Tó és minden jól működik,vagy pedig folyunk az árral és meg akarjuk verni a hal őrt?gondolkozzunk elé egy kicsit.Kellenének toalettek, Büfé stb stb... normális telepítések,normális légkör tegyünk ellene.

Géczi János írta...

Géczi János vagyok.És nekem is volna egy pár hozzászólásom:Éspedig A tónak a legnagyobb problémája az öreg tagok!! Mert valóban úgy gondolják legalábbis ugy viselkednek,hogy a napijegyes az csak szükséges rossz tehát pusztitandó!!! A tragok rosszindulatuak a napijegyesekkel holot szükségük van rájuk?nem adnak infót a "jó" helyekról,(nekem nincs rá szükségem ottnőttem fel)Ha nem tag valaki közutálatnak örvend,ha halatfog azonnal idul az ellenőrzés,( a tag odamegy és kioktat vagy arrol hogy miért nem volt etikus igy halatfogni vagy arrol hogy már csak egyet foghatok és menjek haza)etetést rossz néven veszik ha csak szemeseel etet az ember akkor is hisz a TAG csak lemegy bedob és ráer megfogni tehát aki nem igy horgászik az nem idevaló.gyakorlatilag sorolhatnám napestig de a lányeg az hogy a vendég az nem szivesen fogadott faj.Ha ezen tudnának változtatni az nem ártana.(Imrebácsi idejében aki az ellőző tógazda volt legalább a régi ismerősökkel nem szemétkedett (imrebácsi) de az uj halgazda lévén hogy a feleségét és a gyermekét is bevonta a feladat ellátásába nem jól végzi a feladatát szerintem a felesége hatalmaskodik és ehez társralel a tagok közül.Dióhéjban ennyi majd még írok ha ezt hagyják megjelenni. Géczi János

Névtelen írta...

Üdv!

Kissrác korom óta ismerem a tavat.(Nagyszülők a pára utcában laktak)
Úgy hallottam szép a feketesügér állomány.
Van rá horgászati lehetőség?
Persze szigorúan csak fotó, és élmény szempontjából!
Konyhai cél természetesen kizárt részemről!
Választ köszönöm!
Üdv: Széll Tamás
szellur@upcmail.hu

papp róbert írta...

papp róbert vagyok nemrégóta járok a tóhoz de eddig nem volt okom panaszra kb4 5 ször voltam a tónál de mindíg fogtam halat a legszebb eredményem 7 ponty 9 lett volna de lemaradt és 7-8 kárász .igaz nincs wc ami elég zavaró mondjuk van egy étterem nem messze a tótól de szerintem senki sem haggya ott a cuccait hisz bárki elviheti.a telepítés elég szegény de ha telepítenek akkor biztos vagyok benne hogy sokat.

Robi írta...

Zöld Róbert vagyok (napijegyes horgász) ! Nem olyan régóta járok a tóra ! A telepítéskor sok halat lehet szákba terelni, és utána is szép eredményeket lehet elérni ! ! ! Telepítés elég ritkán van és úgy vélem ezt orvosolni kéne ! A wc lehetőségét is megkéne oldani,jó lenne sok szempontból legalább egy! ! ! A Még az is zavaró tényező , hogy sokan beleszólnak a horgászatba, aki éppen arra jár mindíg van hozzáfűzni valója az ember horgászati stílusához ! ! ! Ezekkel ellentétben jó tó , és mindenkinek sikerekben gazdag fogást kívánok !

Attila írta...

Hát ezek fényében nem tudom, hogy menjek e napijegyes horgászként, mert mint látom ez még mindig probléma, hogy kiutálják a napijegyes emberkéket :(

Névtelen írta...

El szeretnék oda menni régen jártam arra!